söndag 2 maj 2010

NosNero

Igår var vi på viltspårstävling som SRRS Västra organiserade i Väne-Ryd. Jag gick därifrån med en fin tredjeplacering av 16 startande och ett förstapris med högsta poäng. Detta trots att älg precis hade gått i spåret och vildsvin hade bökat bort hela återgången.

Vi fick kritiken: Mycket duktig hund som är lättläst. Med lite mer träning för föraren så kommer detta att bli ett utmärkt ekipage.
Så nu får jag se till att träna min förare... Det vill säga min matte.

Kvällen spenderade vi hemma hos oss där människorna grillade och vi hundar tiggde. Det var Steven, Hagman, Windsor och jag som stod för hundandet. Fullt ös här hemma med andra ord.
Idag skulle man ju kunna tänka sig att vi skulle ligga på soffan. Men det har varit så underbart väder så vi begav oss ner till Tippen för en sväng med Steven och sen åkte vi till Fisjön med Hagman. Vad fint det var där! Först gick vi en bra bit genom en fin skog och efter ett tag så kom vi fram till en helt underbar sjö. Helt klart vatten och perfekt att hoppa från klipporna och hämta pinnar vi vattnet. Hagman kom dock på att det var bra att vänta på klippan för jag hämtade pinnarna åt honom. Latbrorsan:)

Så efter en fin helg ligger jag nu utslagen i soffan. Orkar knappt skriva juh...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar